top of page
20150820_104438.jpg

Vzdrževanje sončnih elektrarn

Skrb za maksimalen izplen vaše elektrarne prepustite profesionalcem

Na učinkovitost in življenjsko dobo sončne elektrarne pomembno vpliva pravilno in strokovno vzdrževanje. Opuščanje rednega nadzora lahko namreč izplen vaše sončne elektrarne zmanjša tudi do 30 %. Strošek vzdrževanja, ki ga opravi strokovna in specializirana ekipa vzdrževalcev BISOL, je tako veliko nižji od stroškov, ki nastanejo zaradi nestrokovnega vzdrževanja ali nevzdrževanja.

Zakaj za vzdrževanje elektrarne izbrati BISOL?

10-years.png

10 let izkušenj

na področju vzdrževanja sončnih elektrarn

Support.png

Podpora

certificirane vzdrževalne službe

24-hour.png

24-urni nadzor

delovanja sončne elektrarne

IMG_0870.jpg
Smart_iocn.png

Termografski pregled z infrardečo kamero

​Z infrardečo termografijo s termografsko kamero lahko izjemno natančno, hitro in enostavno ugotovimo, v kakšnem stanju je vaša elektrarna, kje so morebitne okvare in kako jih odpraviti z najnižjimi možnimi stroški.

Ste vedeli?

Supervision.png

Nadzor

Na nadzornem portalu delovanje sončne elektrarne spremljamo 24 ur na dan. Če zaznamo napako, v največ primerih še isti dan stopimo v stik z lastnikom in preverimo dogajanje.

Pregled  elektrarn in odprava napak

Izvajamo preventivne redne, servisne in urgentne preglede. Morebitne napake v delovanju sončne elektrarne rešujemo v okviru lastne servisne službe ali v sodelovanju s proizvajalcem določene komponenete. Poskrbimo tudi za vodenje garancijskega postopka in reklamacij.

Inspection.png
Cleaning.png

Čiščenje modulov

Čiščenje modulov izvajamo s specializiranimi rotirajočimi krtačami in demineralizirano vodo. Naša izurjena ekipa vzdrževalcev je usposobljena tudi za odstranjevanje snega z modulov.

Svetovanje

Na podlagi dolgoletnih izkušenj in strokovne podkovanosti vam bomo znali svetovati tako pri urejanju administrativnih postopkov (zavarovanje, uveljavljanje škode, inšpekcijski nadzor itd.) kot pri analizah delovanja elektrarn in predlogih, kako izboljšati njihov izplen.

Optimisation.png
Consulting.png

Optimizacija

S celovitim pristopom pri optimizaciji delovanja sončne elektrarne bomo poskrbeli za maksimalni izkoristek vaše sončne elektrarne.

BISOL_Aplast_612-kW-(14).jpg
Želite ponudbo?

Hvala! Vaša ponudba je v obdelavi.

Ponudba2
bottom of page