top of page

BISOL Supreme™ - Het enige zonnepaneel ter wereld met een 100% vermogengarantie geconfronteerd met


Na de lancering begin 2020 van de trendsettende PV-module BISOL Supreme™, die een 100% uitgangsvermogen garandeert gedurende 25 jaar, wordt BISOL geconfronteerd met een sterke stijging van de verkoop van zijn wereldwijd uniek zonnepaneel.


De perfecte PV-module, zoals aangegeven door sommige van onze klanten, is ontworpen, en wordt geproduceerd in de Europese Unie.


Torenhoge vraag naar BISOL Supreme


Onlangs is de vraag naar BISOL Supreme™ enorm gestegen, en groeiden deze panelen met 100% vermogensgarantie uit tot een tophit. Alleen al in de afgelopen drie maanden werd meer dan 50 MW aan BISOL Supreme™ gecontracteerd. Aangezien het merendeel nog steeds in Europa wordt verkocht, groeit de populariteit aanzienlijk in:

Foto: Off Grid BV

• de Benelux,

• Frankrijk,

• Italië,

• Noorwegen,

• Litouwen,

• en Ierland.










De verkoop heeft ook grote successen behaald in onze thuismarkt, Slovenië. Er is meer dan 3 MW van dit zeer geavanceerde product verkocht, ondanks de kleine omvang van de totale markt.



Om relaxed volledig te genieten van het comfort van BISOL Supreme™, vraagt u de BISOL Supreme™ Cashback aan en wordt u beloond als u het meest luxueuze en hoogwaardige product ter wereld koopt.


In 2020 en 2021 zal de BISOL Supreme™ een beperkte beschikbaarheid hebben van 30 MW per BISOL-klant.


Woorden van de medeoprichter en voorzitter van BISOL, dr. Uros Merc:

“We zijn erg trots dat het hele BISOL-team elke dag met strikte hygiënische discipline zonnepanelen bleef produceren en verkopen. Doordat iedereen zijn best deed, zijn we in staat geweest om door te werken tijdens de pandemie. We zijn trots om aan te kondigen dat onze productiecapaciteit tegen het einde van het jaar volledig is benut en dat we in de eerste twee weken van 2021 onze productiecapaciteit zullen upgraden om aan de verdere vraag van onze gewaardeerde klanten te voldoen. Dit is onze manier om de meest geavanceerde BISOL-zonnepanelen te blijven leveren.”

 
Foto: BISOL

bottom of page