top of page

Nova subvencija za vašo BISOL sončno elektrarno – Zgrabite priložnost zdaj!

Updated: Apr 12

Z veseljem vas obveščamo, da je s 15. aprilom 2024 na voljo nova državna subvencija za postavitev sončnih elektrarn za fizične osebe. Ta odlična priložnost vam omogoča, da postanete energetsko neodvisni, znižate mesečne stroške električne energije in prispevate k čistejšemu okolju, hkrati pa izkoristite finančne spodbude za vašo naložbo.



Kako do subvencije z BISOL Group?

Za vse naše stranke pri BISOL Group bomo kot del postavitve sončne elektrarne storitve  poskrbeli za vse potrebno, da pridobite ustrezno subvencijo.


  • Če ste že v postopku izgradnje sončne elektrarne pri nas in vaš projekt ustreza kriterijem za NET metering, boste od nas prejeli vse potrebne informacije in dokumentacijo za pridobitev subvencije.

  • Vsem, ki se še odločate za postavitev sončne elektrarne in bi želeli pridobiti subvencijo, bomo pomagali pri izpolnjevanju dokumentacije in vam nudili strokovno pomoč na poti do vaše energetske neodvisnosti.


Kdaj bodo na voljo subvencije?

Po zadnjih informacijah, ki jih je objavil Borzen, pričakujemo, da bodo subvencije za podporo projektov samooskrbnih sončnih elektrarn za fizične osebe po NET metering sistemu na voljo v prihodnjih mesecih. V BISOL Sonce smo popolnoma pripravljeni, da za vas začnemo s postopkom pridobivanja subvencije takoj, ko bo to možno.



Naredite pomemben korak k samooskrbi in izboljšanju vaše energetske prihodnosti.

Za brezplačno in neobvezujočo ponudbo nas kontaktirajte na info@bisol.si ali obiščite našo spletno stran za več informacij.


BISOL Group, kot vodilni evropski proizvajalec visokokakovostnih solarnih modulov vam stoji ob strani na vsakem koraku – od prvega svetovanja do namestitve in zagona vaše sončne elektrarne.

 

Ne zamudite te edinstvene priložnosti za pridobitev subvencije in izboljšanje vašega doma z BISOL sončno elektrarno. Postanite del energetske prihodnosti že danes!

 

Za več informacij in pridobitev ponudbe nas kontaktirajte:


bottom of page