top of page

BISOL succesvol gecertificeerd volgens internationale ISO-normen, erkend door SAS (Swiss Accreditation Service)

Deze driejaarlijkse hercertificering werd voor het eerst uitgevoerd onder toezicht van het prestigieuze SAS (Swiss Accreditation Service), wat de aanzienlijke betekenis en reikwijdte van deze prestatie benadrukt.


 

BISOL heeft in maart van dit jaar opnieuw met succes een uitgebreide externe beoordeling ondergaan, conform internationaal erkende normen voor kwaliteitsmanagement, milieubeheer en gezondheid en veiligheid op het werk. Deze driejaarlijkse hercertificering werd voor het eerst uitgevoerd onder toezicht van het prestigieuze SAS (Swiss Accreditation Service), wat de aanzienlijke betekenis en reikwijdte van deze prestatie benadrukt.

 

Door het verkrijgen van de volgende certificaten bevestigt BISOL haar toewijding aan een strategie gebaseerd op lange termijn en duurzame ontwikkeling:

 

-        ISO 9001:2015 voor kwaliteitsmanagementsystemen,

-        ISO 14001:2015 voor milieumanagementsystemen,

-        ISO 45001:2018 voor managementsystemen voor gezondheid en veiligheid op het werk.

 

Elk van deze certificaten bevestigt niet alleen dat BISOL voldoet aan wereldwijde normen voor kwaliteit, milieuverantwoordelijkheid en veiligheid op de werkplek, maar in veel gevallen zelfs deze normen overtreft. Tijdens de beoordeling zijn alle aspecten van het bedrijf zorgvuldig geëvalueerd, van productieprocessen tot personeelsbeheer en milieubeleid, waarbij werd bevestigd dat ze voldoen aan de hoogste internationale standaarden.

 

bottom of page