top of page

BISOL otvarja leto z novo generacijo solarnih modulov M10

Nova različica M10 najbolj prodajanega tipa solarnih modulov BISOL Duplex bo na voljo že februarja.Za BISOL Group, največjega pravega evropskega proizvajalca solarnih modulov, nenehne spremembe v proizvodni tehnologiji predstavljajo gonilo inovacij in napredka. Po rekordnih prodajnih rezultatih v letu 2022 bo začetek leta 2023 zaznamovala nova generacija solarnih modulov z 10 elektro zbiralnimi vodniki, ki jo odlikujejo večja izhodna moč in učinkovitost ter odlično delovanje solarnih modulov tudi pri višjih temperaturah.


Prva serija najbolj prodajanega modula BISOL Duplex v popolnoma črni različici in z nazivno močjo 400-420 W bo na voljo že februarja.


Večji moduli BISOL Duplex tipa BBO, BISOL Bifacial in moduli BISOL BIPV v različici M10 bodo na trgu marca. Hkrati z moduli BISOL Duplex bo na voljo seveda tudi njihova različica brez okvirja, BISOL Laminate. Dodatna prednost novih modulov BISOL Bifacial v primerjavi z generacijo M6 je manjša in drugače oblikovana priključnica, ki omogoča še manj senčenja.


BISOL Spectrum, barvni moduli, ki so bili zasnovani z namenom, da se zlijejo z zgradbami in strehami različnih vrst in slogov, ter so primerni tudi za namestitev na strehe spomeniško zaščitenih objektov, bodo na voljo v aprilu.


Znana je že tudi nazivna moč edinega solarnega modula na svetu, ki zagotavlja 25 let 100-odstotnega jamstva izhodne moči, BISOL Supreme™, in sicer bo na voljo v različici s 400 W.


Več podrobnejših informacij najdete v produktnih specifikacijah.


bottom of page