top of page

BISOL maakt recordresultaten bekend voor april

De jaarlijkse capaciteit voor grote projecten werd al uitverkocht gedurende het eerste kwartaal van het jaar. De nog beschikbare capaciteit zal gebruikt worden voor distributie-partners en zelfvoorzieningsprojecten.


Nadat BISOL Group bijna het hele eerste kwartaal 2021 besteedde aan het upgraden van haar productiefaciliteiten tot het niveau van industrietype 4.1, en na vele COVID-epidemie gerelateerde uitdagingen, zoals het garanderen van voldoende personeel, gebrek aan grondstoffen en verstoringen van de toeleveringsketen, toont dit jaar recordresultaten.

Hoge kwaliteit van zonne-energiecomponenten, van Europese oorsprong, leveringszekerheid en klantenondersteuning winnen wereldwijd aan belang. Als enige Sloveense-, en één van de weinige Europese, fabrikanten van zonnepanelen, is BISOL al aanwezig in bijna 100 landen wereldwijd. De kwaliteit van BISOL-zonnepanelen en hun populariteit over de hele wereld wordt ook bewezen door het prestigieuze Top Brand PV Seal, waarvoor we ons dit jaar ook kwalificeren.


Dankzij BISOL is Slovenië het enige land in de Europese Unie is dat meer fotovoltaïsche zonnepanelen exporteert dan importeert. President en medeoprichter van de BISOL Group dr. Uroš Merc:

“We zijn bijzonder verheugd over gang van zaken van dit jaar. Als Sloveen ben ik enorm trots op zo'n vlaggenschip op het gebied van hernieuwbare energie, waar we al 18 jaar met veel inspanning aan bouwen."

Bij BISOL Group schrijven we ons succes toe aan een gedegen marktkennis en de toenemende bewustwording van klanten over het belang van de kwaliteit van zonnecomponenten, die ingezet worden voor investeringen op lange termijn. Beleggers kiezen steeds vaker voor erkende en betrouwbare, maar zeldzame, Europese fabrikanten, die de mensenrechten respecteren en waarvan de productie vrij is van dwangarbeid.


bottom of page