TOP PV BRAND

Updated: Jul 30

Skupina BISOL Group za svoje izvrstne solarne module prejela priznanje Top Brand


Skupina BISOL Group s ponosom naznanja, da je dobitnica prestižnega priznanja Top Brand. Priznanje pomeni priznanje za visokokakovostno podobo njihove znamke v Italiji in Belgiji, kjer BISOL vedno znova dosega izjemno odobravanje kupcev in tudi v letu 2020 izstopa med mnogimi akterji po vsem svetu.


Po tem, ko je Skupina BISOL Group v letu 2018 za izstopajoče rezultate v Franciji priznanje Top Brand prejela prvič, je bila zdaj prepoznana kot ena najboljših solarnih znamk v letu 2020 v Italiji in Belgiji.

Nagrada izvira iz obsežne raziskave, ki jo je izvedlo podjetje EuPD Research. Slednje namreč vsako leto izvede evropsko raziskavo med različnimi zainteresiranimi, vključno z distributerji, monterji in končnimi kupci. Osnova za priznanje so ocenjevanje izdelkov s tehničnega vidika, zaznavanje blagovne znamke in ozaveščenost o njej po mnenju strokovnjakov iz industrije. Njegov namen je razumeti, zakaj nekatere blagovne znamke na trgu delujejo tako dobro.


S preverjanjem desetih ključnih dejavnikov ocenjevanja so raziskave BISOL prepoznale po njegovem izvirnem in posebnem podpisu v fotovoltaiki, zaradi česar se podjetje, izdelki in blagovna znamka razlikujejo od konkurence in prevladujejo nad njo. »Nagrada Top Brand je zelo pomembno priznanje vsem, ki cenijo in razumejo v Evropi narejene izdelke, pri katerih z navdušenjem izvajamo najvišje industrijske standarde in najstrožja merila kakovosti, kar jih postavlja med izdelke vrhunske kakovosti,« pravi dr. Uroš Merc, ustanovitelj in predsednik uprave Skupine BISOL Group. »Skrb za visoko usposobljene ljudi je enako pomembna kot sodobna tehnologija, saj le dolgoletne izkušnje in predanost zaposlenih z ljubeznijo do vsake podrobnosti lahko zagotavljajo kakovost solarnega modula BISOL. Zadnjih 15 let si močno prizadevamo za lokalno prisotnost podjetja BISOL v Italiji in Belgiji ter se zares trudimo biti podpora našim cenjenim strankam. Zaupanje strank, da je BISOL resnično vrhunska znamka, kot odziv na naš trud, je popoln privilegija.«

BISOL bo, okrepljen s prejetim priznanjem, še naprej trdo delal, da bo ugodil zadovoljstvu strank. Novopredstavljena serija solarnih modulov BISOL Supreme, edina na svetu s 100 % jamstvom izhodne moči, je najboljše, kar je mogoče ponuditi tudi najbolj zahtevnim strankam.


Skupina BISOL Group je na področju fotovoltaične industrije aktivna že od leta 2004, ko se je pričela ukvarjati s proizvodnjo fotonapetostnih modulov. Družbe je mogoče predstaviti kot celovito sončno skupino, ki je v kasnejšem obdobju k naboru proizvodov dodala mehanske konstrukcije in naložbe v lastne sončne elektrarne. Kot specialistu za fotonapetostne module in vse do proizvodnje električne energije je bila skupina preprosto poimenovana kar Sončno podjetje. Zaradi njene dolgotrajne prisotnosti v sorazmerno mladi, a izjemno konkurenčni industrijski dejavnosti, jo nekateri imenujejo solarni dinozaver ali žareča skala.

  • White Facebook Icon
  • White LinkedIn Icon
  • White YouTube Icon

We reply within 24 hours: info@bisol.com

© BISOL Group, d.o.o. I 2020 I All rights reserved I Legal information | Terms & conditions