Uradno obvestilo o spremembi izdelkov

Updated: Aug 18, 2020


Že od nekdaj si prizadevamo v solarne izdelke vrhunske kakovosti vpeljevati najvišje standarde v vsej solarni industriji. Strokovnjaki skupine BISOL Group se za vas nenehno trudijo in izumljajo nove kreativne rešitve. Veseli nas, da lahko objavimo spremembo v dimenzijah našega modula – gre za majhno spremembo, ki bo izboljšala proizvodnjo novih sončnih elektrarn.


Kot prvak v fotovoltaiki BISOL Proizvodnja d.o.o. postavlja današnje trende in oblikuje prihodnost. Ker je učinkovitost sončnih celic zrasla na najvišjo raven, je zdaj čas, da povečamo njihovo velikost. Da to lahko zagotovimo, v podjetju BISOL Proizvodnja d.o.o. predstavljamo spremembo izdelka, ki jo bomo v naslednjih mesecih uvedli v svoj edinstven in najsodobnejši proizvodni postopek.

Nova dimenzija našega 60-celičnega fotonapetostnega modula bo 1665 x 1002 x 35 milimetrov. Sprememba dimenzij bo vplivala na vse tipe modulov BISOL, od Serije Premium in Project 60, do Serije Supreme, Serije Solrif, Serije Duplex in Serije Laminat. Prehodni čas, v katerem bodo trenutno obstoječe dimenzije še vedno na voljo, bo trajal do konca tretjega četrtletja 2020. Našim strankam bo omogočil nabavo potrebnih zalog in nemoten prehod na nove velikosti, čemur bo sledil popoln prehod na novo dimenzijo modula.

Kot vpogled v trenutne trende dimenzij sončnih celic na trgu želimo z vami deliti nedavno objavljene napovedi o večanju rezin, ki bodo skozi čas vplivale na velikost 60-celičnih modulov. Od prevladujoče velikosti M2 v letu 2019 je mogoče opaziti pomemben premik na velikost G1, ki bi naj bila že v 2020 večja od M2, nato pa na še večje dimenzije, kot sta M6 in G12. Vse to je v skladu z vedno bolj optimiziranimi stroški in zniževanjem stroškov sončne električne energije na sploh.


Nenehne spremembe so edina stalnica v našem življenju. Za zagotavljanje vedno boljših izdelkov našim najbolj spoštovanim strankam, ki cenijo visoko zmogljivost in dolgoročno zanesljivost, ves čas spremljamo tržne trende in tehnološki napredek. Spremembe uvedemo šele, ko pridobimo najvišjo raven podatkov testiranj o njihovi uspešnosti in trajnosti. Naši interni preskusni laboratoriji si zato brez prestanka prizadevajo zagotavljati le najboljšo in preverjeno tehnologijo, na katero se lahko s svojo naložbo zanesete. Skrb za delovanje sončne elektrarne lahko prepustite nam.

Veseli bomo vaših dragocenih povratnih informacij. Če boste potrebovali dodatne informacije, se lahko na nas obrnete kadarkoli.


  • White Facebook Icon
  • White LinkedIn Icon
  • White YouTube Icon

We reply within 24 hours: info@bisol.com

© BISOL Group, d.o.o. I 2020 I All rights reserved I Legal information | Terms & conditions | Privacy Policy