top of page

BISOL Supreme™ se sooča z izjemnim povpraševanjem


Po lansiranju BISOL Supreme™ na začetku leta 2020 se BISOL Group sooča o izjemni porasti prodaje edinstvenega solarnega modula, ki narekuje smernice, s tem, ko lastnikom jamči 100 % izhodno moč v 25 letih delovanja, po vsem svetu.


Popoln solarni modul, kot so ga označile nekatere stranke, je bil zasnovan in ga proizvajamo v Sloveniji.


Porast BISOL Supreme v nebo


V zadnjem času je povpraševanje po BISOL Supreme™ poraslo v nebo, s čimer je modul z jamstvom 100 % izhodne moči postal prodajna uspešnica. Le v zadnjih treh mesecih je bilo sklenjenih več kot za 50 MW prodajnih pogodb za BISOL Supreme™. Večina je prodana po Evropi, njihova priljubljenost pa opazno narašča v:

Fotografija: Off Grid BV
  • državah Beneluksa,

  • Franciji,

  • Italiji,

  • na Norveškem,

  • v Litvi in

  • na Irskem.









Uspešni smo tudi v domači Sloveniji, kjer je bilo kljub majhnemu trgu prodanih že za več kot 3 MW teh naprednih izdelkov.



Za sproščeno užitje udobja BISOL Supreme™ se prijavite v BISOL Supreme™ Cashback ter se nagradite za nakup najbolj luksuznega in visoko učinkovitega izdelka na svetu.


V letih 2020 in 2021 je BISOL Supreme™ na voljo v omejeni količini, 30 MW na stranko.

 

Besede dr. Uroša Merca, soustanovitelja in predsednika družbe BISOL Group:

“Zelo ponosni smo, da celotna ekipa BISOL v izdelke dan za dnem vnaša disciplino. S tem, ko vsakdo da vse od sebe, nam je omogočeno zaposlovati tudi v času pandemije. Ponosni smo, da so naše proizvodne kapacitete polno izkoriščene vse do konca leta ter da bomo proizvodno zmogljivost v prvih dveh tednih leta 2021 še nadgradili, da bomo zadovoljili povpraševanje naših cenjenih kupcev. To je naš način ohranjanja dobave najnaprednejših solarnih modulov BISOL.”

 


bottom of page