top of page

BISOL-Group: Top Brand PV erkenning in 4 landen en 20% groei

BISOL Group ontving opnieuw de prestigieuze Top Brand PV erkenning. In 2021 kwam de prijs voor vier markten als een erkenning voor het hoogwaardige merkimago bij de wereldwijde spelers en, samen met een groei van 20% in termen van volumes in 2020, een bevestiging van de visie van BISOL Group.

Door 1.200 installatiebedrijven in fotovoltaïsche zonne-energie uit negen verschillende Europese landen en Australië te interviewen, creëerde EuPD Research een hoogwaardige en onthullende analyse van de markt van zonnepanelen. Ze vroegen de deelnemers naar hun koopgedrag, de merken die ze kiezen als onderdeel van hun portfolio en andere belangrijke vragen.

Als resultaat behaalde BISOL Group het uitstekende resultaat in termen van keuze, tevredenheid en aanbeveling van klanten, evenals de algemene naamsbekendheid. We zijn buitengewoon trots om aan te kondigen dat we opnieuw vier van de meest prestigieuze PV-zegels voor topmerk hebben ontvangen in 2021 op de volgende markten:

  • Frankrijk (opnieuw na ontvangst in 2018),

  • België (nu voor het tweede opeenvolgende jaar),

  • Oostenrijk voor het eerst,

  • en de binnenlandse markt Slovenië.

Na grondig onderzoek te hebben gedaan naar de PV-markt, ontvangen alleen de meest excellente onder alle upstream- en downstreamspelers deze onderscheiding, wat een ultieme bevestiging is van de waarden en het pad dat BISOL Group nu al meer dan 15 jaar volgt.


Alleen door in te zetten op de allerbeste kwaliteit en waarheidsgetrouwe branding creeren we zekerheid en vertrouwen in de ogen van onze zakenpartners.

BISOL-producten worden ontworpen, vervaardigd, ondersteund en gecertificeerd in het hart van Europa. Voor BISOL is het EU-gedeelte van deze erkenning niet zomaar een onderdeel van het merk, maar een feitelijke realiteit.



Al het bovenstaande heeft geresulteerd in een uitstekend jaar voor BISOL Group. Qua volume groeide BISOL in 2020 – hoewel een moeilijk corona-jaar - met ongeveer 20% en overtrof daarmee het recordjaar 2019.

bottom of page