top of page

BISOL Group s štirimi znaki Top Brand in 20 % rastjo

BISOL Group je znova prejel prestižen znak Top Brand. Nagrada na štirih trgih v letu 2021 predstavlja prepoznavnost visokokakovostne podobe blagovne znamke po vsem svetu in skupaj z 20-odstotno rastjo v 2020 pomeni potrditev vizije skupine BISOL Group.

Z intervjuvanjem 1.200 inštalaterskih podjetij s področja fotovoltaike v devetih različnih evropskih državah in Avstraliji je podjetje EuPD Research ustvarilo izredno kakovostno in zgovorno analizo solarnega trga. Sodelujoče so vprašali o njihovih nakupovalnih navadah, znamkah, ki jih umeščajo v svoje portfelje ter jim zastavili še druga pomembna vprašanja.

Kot rezultat je skupina BISOL Group dosegla izjemen uspeh pri izbiri, zadovoljstvu in priporočilu kupcev ter splošni prepoznavnosti blagovne znamke. Ponosno naznanjamo, da smo bili v letu 2021 ponovno nagrajeni z neverjetnimi štirimi najprestižnejšimi nagradami Top Brand na naslednjih trgih:

  • v Franciji (ponovno po letu 2018),

  • Belgiji (že drugo leto zapored),

  • prvič tudi v Avstriji in

  • domači Sloveniji.

Po poglobljeni raziskavi solarnega trga nagrado prejmejo le najboljši v celotni proizvodni verigi, kar za skupino BISOL Group pomeni temeljno potrditev vrednot in poti, ki jim vztrajno sledijo že več kot 15 let.


V naših očeh lahko zanesljivost in zaupanje poslovnih partnerjev razvijemo le vrhunsko kakovostjo in resnicoljubno komunikacijo o znamki.

Izdelke tako oblikujemo, izdelamo, certificiramo in strankam v zvezi z njimi nudimo podporo v srcu Evrope, v Sloveniji, po naših standardih kakovosti. V skupini BISOL Group znak »narejeno v EU« ni le nalepka, kot to vidimo pri mnogih konkurenčnih podjetjih, temveč je realnost.



Rezultat zgoraj navedenega je izstopajoče leto za skupino BISOL Group, ki je po obsegu v letu 2020 zrasla za okrog 20 odstotkov in tako še presegla rekordno leto 2019, kljub dejstvu, da je leto potekalo v znamenju koronavirusne krize.

bottom of page