top of page

BISOL med prejemniki prestižnega znaka Top Brand na petih evropskih trgih vključno s Slovenijo

Updated: Jun 29, 2022

Ob rekordnih poslovnih rezultatih, ki jih skupina BISOL Group beleži v letu 2022, inovativno slovensko podjetje in eden vodilnih svetovnih proizvajalcev solarnih modulov z zavezanostjo kakovosti in inovativnimi solarnimi izdelki krepi svojo prepoznavnost in zaupanje poslovnih partnerjev in kupcev na globalnem trgu.



Izkaz slednjega je tudi podatek, da je BISOL Group ponovno med prejemniki prestižnega znaka Top Brand na kar petih evropskih trgih vključno s Slovenijo:


- v Belgiji (tretjič zapored),

- Franciji (tretjič zapored),

- Avstriji (drugič zapored),

- Italiji (znova po letu 2020),

- Sloveniji (drugič zapored).


Znak Top Brand podjetje EuPD Research podeljuje na podlagi izčrpnih analiz solarnega trga in poglobljenih intervjujev z več kot 1.200 inštalaterskimi podjetji s področja fotovoltaike v devetih evropskih državah in Avstraliji. Nagrado tako prejmejo tako le najboljši proizvajalci v celotni proizvodni verigi.



V BISOL Group smo ponosni, da se težnja po vrhunski kakovosti, doseganju popolne sledljivosti v proizvodnji in zavezanost okoljski in družbeni odgovornosti, odraža v zaupanju in zadovoljstvu kupcev. Pri razvoju solarnih rešitev prav slednje namreč postavljamo na prvo mesto.


BISOL je s svojimi solarnimi izdelki prisoten že v skoraj 100 državah sveta. Izjemna rast povpraševanja tako na domačem kot na globalnem trgu podjetje postavlja pred nove razvojne izzive. Zaradi omejenih proizvodnih kapacitet v proizvodnji v Latkovi vasi pri Preboldu v BISOL Group tako v kratkem načrtujemo širitev proizvodnje na novi lokaciji. Pri tem seveda ostajamo na območju EU, najverjetneje v Sloveniji, s potencialno možnostjo selitve v sosednjo Avstrijo. V načrtu je, da v naslednjih treh do petih letih proizvodne zmogljivosti potrojimo in podvojimo število zaposlenih.

bottom of page